real time web analytics
menu

... staat uw bedrijf stevig op zijn benen

Als ondernemer zijn er dagelijks grote en kleine beslissingen te nemen binnen de onderneming. De bedrijfsvoering is dan ook een complexe aangelegenheid en de financiële en fiscale gevolgen zijn niet altijd direct zichtbaar. Daarom is het goed om te weten dat u altijd kan rekenen op de kennis van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies. De kennis van de adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies gaat verder dan u denkt.

Omdat administratiekantoor DMQ Administratie & Advies uw onderneming kent, maar toch als onafhankelijke partij naar uw onderneming kijkt, kunnen wij u daar helpen waar u zelf de oplossingen niet meer ziet.

Met een heldere blik kan de adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies u voorzien van praktische en haalbare bedrijfs- en organisatieadviezen waar u als ondernemer wat aan heeft. Onze adviseur is u dan ook graag van dienst als partner in uw ondernemers droom.

Administratieplicht

Daarnaast heeft u als ondernemer de plicht om uw administratie goed bij te houden en kan hier door de belastingdienst naar gevraagd worden. De boekhouder van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies geeft u adviezen en helpt u met administratieve dienstverlening om uw de winsten te maximaliseren.

Neem gerust eens de tijd om samen met  Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies naar uw ondernemersplannen te kijken en vraag gerust naar de mogelijkheden en neem contact met ons op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.

 

Een maatpakket dienstverlening voor u

Ondersteuning voor bedrijven en particulieren met een pakket aan administratieve, financiële en fiscale dienstverlening, dat we voor elke klant op maat samenstellen. 

Voor uw financiële administratie en salarisadministratie

Meer over onze diensten

Wij bieden u de kwaliteit, betrouwbaarheid en service die u van uw boekhouder mag verwachten.

U kunt verwachten dat alles correct, tijdig en tegen een gunstig tarief verwerkt wordt. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Direct contact opnemen

Vertrouwd door onze klanten