real time web analytics
menu

... administratie en ICT werken samen met elkaar

In deze moderne tijd is automatsering een onmisbaar element binnen uw bedrijfsvoering. De boekhouder van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies ontkomt hier ook niet aan. Als modern administratiekantoor gaan de boekhouders van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies ook met hun tijd mee. Er is steeds meer mogelijk op het gebeid van automatiseringssystemen.

Zelf boekhouden of een boekhouder

Zo zijn er bij administratiekantoor DMQ Administratie & Advies verschillende mogelijkheden om de boekhouding te laten verzorgen. Samen met u bekijken wij de mogelijkheden om u het juiste pakket te kunnen aan bieden:

  • Zelf de boekhouding doen
  • Online boekhouden
  • Uw boekhouding scannen en boeken
  • Uw boekhouding door ons laten verwerken
  • Een boekhouder langs laten komen om de boekhouding te verzorgen

Kiest u er voor om zelf de boekhouding te doen via één van de vele online boekhoudpakketten die er op de markt zijn. U bepaald, want de boekhouder van ons kantoor kan met bijna elk pakket overweg. Ook het inscannen van u boekhouding kan via ons administratiekantoor. Of heeft u liever dat er een boekhouder van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies 1 dag in de week bij u langs komt. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Met de automatiserings mogelijkheden van tegenwoordig is er veel mogelijk en door groei of efficiëncy kan het moment aanbreken dat uw bedrijf toe is aan een andere inrichting van de huidige automatiseringsvorm. Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies helpt u graag verder om voor u een optimaal pakket samen te stellen op uw behoefte.

Heeft u vragen wacht dan niet langer en neem gerust contact met ons op door ons te mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.

 

Een maatpakket dienstverlening voor u

Ondersteuning voor bedrijven en particulieren met een pakket aan administratieve, financiële en fiscale dienstverlening, dat we voor elke klant op maat samenstellen. 

Voor uw financiële administratie en salarisadministratie

Meer over onze diensten

Wij bieden u de kwaliteit, betrouwbaarheid en service die u van uw boekhouder mag verwachten.

U kunt verwachten dat alles correct, tijdig en tegen een gunstig tarief verwerkt wordt. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Direct contact opnemen

Vertrouwd door onze klanten