real time web analytics
menu

... het is weer tijd voor de btw aangifte 4e kwartaal 2015

het nieuwe boekjaar is weer begonnen voor de meeste ondernemers. Vandaag zijn de meeste ondernemers weer naar de eigen zaak gegaan, om een frisse start te maken met hun onderneming.

Dat het jaar 2015 voorbij is, houdt ook in dat de aangifte omzetbelasting over het 4e kwartaal 2015 moet worden ingediend. U heeft tot 31 januari 2016 de tijd om u aangifte omzetbelasting over het 4e kwartaal 2015 in te dienen en te betalen.

Uw administratie inleveren bij uw boekhouder of administratiekantoor

Doet uw boekhouder of administratiekantoor de aangifte omzetbelasting voor u, lever dan tijdig uw administratie over het 4e kwartaal 2015 aan bij uw boekhouder of administratiekantoor zodat deze tijdig uw aangifte kan verzorgen.

De boekhouder van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies staat al in de startblokken om u te ondersteunen en adviseren. Heeft u vragen of hulp nodig, neemt u dan gerust contact op met de boekhouder van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of maak gebruik van het contactformulier.

Terug naar het nieuws overzicht                                                               naar de homepagina