real time web analytics
menu

klopt uw voorlopige aanslag wel?

De belastingdienst is weer begonnen met het versturen van de voorlopige aanslagen 2016. De voorlopige aanslag 2016 is gebaseerd op uw verzamelinkomen van de laatste 3 vastgestelde jaren. In de meeste gevallen zijn dit de jaren 2014, 2013 en 2012. Hierbij wordt geen rekening gehouden met eventuele veranderende omstandigheden. Hierdoor kan het zijn dat de opgelegde voorlopige aanslag voor het jaar 2016 te hoog of te laag is vastgesteld.

Overleg met uw boekhouder of administratiekantoor

Overleg met uw boekhouder of administratiekantoor, of neem contact op met administratiekantoor DMQ Administratie & Advies om te bepalen wat er in u geval moet gebeuren.

Uw boekhouder of administratiekantoor kent uw situatie en kan samen met u inschatten of de voorlopige aanslag te hoog of te laag is. Daarnaast kan uw boekhouder of administratiekantoor er voor zorgen dat de voorlopige aanslag voor het jaar 2016 wordt aangepast.

Geen boekhouder of administratiekantoor

Neemt u dan gerust contact met administratiekantoor DMQ Administratie & Advies op en wij helpen uw graag bij het aanpassen van uw voorlopige aanslag 2016. U kunt contact met ons op nemen door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

Terug naar het nieuws overzicht                                                               naar de homepagina