Slide background
Slide background
Slide background

... online boekhouden is een teamsport

Online boekhouden is een teamsport en doet u tegenwoordig in samenwerking met uw boekhouder van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies. U voert zelf uw boekhouding in uw eigen online boekhoudpakket en wij controleren en corrigeren uw ingevoerde administratie zodat u altijd en overal real-time inzicht heeft in uw administratie.

Met online boekhouden altijd up-to-date

Met online boekhouden heeft u altijd controle en inzicht in uw onderneming en kunt u de juiste beslissingen nemen op elke moment van de dag. U administratie is altijd up-to-date!

Ook de boekhouder van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies kan u hierbij van dienst zijn. Wij werken samen de alle grote aanbieders in Nederland:

Maakt u gebruik van een boekhoudpakket dat niet in onze lijst staat, neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

Online boekhouden overal en altijd

Online boekhouden kan altijd en overal, het enige wat u nodig heeft is een computer en een internetverbinding. Zelfs uw boekhouder of administratiekantoor hoeft niet bij u om de hoek te zitten. Met online boekhouden gaat er een wereld voor u open. De boekhouder van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies kan hierdoor klanten aan door heel Nederland bij staan.

Met online boekhouden ook de persoonlijke service en gunstige tarieven ervaren van DMQ door heel Nederland, nu kan het!

Omdat met online boekhouden niet meer dan een computer en een internetverbinding nodig is. Kan ook u nu de persoonlijke service en gunstige tarieven van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies ervaren. De boekhouder van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies helpt en ondersteund inmmidels vele klanten door HEEL Nederland!

Online boekhouden in vele soorten en maten

Het maakt voor de boekhouder van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies niet uit in welk boekhoudpakket u werkt, wij kunnen er mee overweg en passen ons moeiteloos aan. Wilt u online boekhouden neemt u dan gerust eens contact met ons op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

 

... rapportages van DMQ en u weet altijd hoe de zaken ervoor staan

Met heldere financiële rapportages houdt administratiekantoor DMQ Administratie & Advies u regelmatig op de hoogte van de actuele situatie van uw bedrijf. Zo weet u altijd hoe de zaken ervoor staan en krijgt u meer grip op de financiën van uw onderneming. Desgewenst kunnen wij ook vergelijkende rapportages opstellen, zodat u kunt zien hoe uw bedrijf het doet binnen de branche. U heeft daarmee de cijfers in handen om te kunnen werken aan het verstevigen van uw concurrentiepositie.

Soorten rapportages

Vanzelfsprekend verzorgt administratiekantoor DMQ Administratie & Advies graag regelmatig actuele resultatenrekeningen waarin gerealiseerde omzet, inkoop en andere kosten op een rij worden gezet. Wat ook tot de mogelijkheden behoort, zijn bijvoorbeeld liquiditeitsbegrotingen of rapportages over belastingdruk of debiteurenbeheer. Daarnaast stellen we desgewenst ook vergelijkende rapportages op, zoals een rapport over de verhoudingen tussen omzet en inkoop of tussen omzet en personeelskosten. Als u wilt weten hoe goed uw bedrijf het doet in uw branche verzorgen we voor u de rapportages die u dat inzicht verschaffen.

Rapportages met persoonlijke service

Bij administratiekantoor DMQ Administratie & Advies zijn alle rapportages helder en overzichtelijk. We nemen de tijd ze met u door te spreken, zodat we zeker weten dat u precies begrijpt hoe uw bedrijf ervoor staat. Al onze rapportages zijn dan ook maatwerk, helemaal toegesneden op uw bedrijf en uw branche. U bepaalt of u de rapportages maandelijks, per kwartaal of per half jaar wil laten opmaken. In overleg kunt u natuurlijk kiezen voor een andere frequentie.

Gunstige tarieven, ook voor MKB

Een persoonlijke service en gunstige tarieven, ook voor kleine ondernemers, dat is wat u van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies kunt verwachten. We werken in de regio Alkmaar, Amsterdam, Haarlem en Zaandam, maar ook als u van buiten de regio bent, verwelkomen we u van harte. Wilt u gebruik maken van onze heldere rapportages? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of maak gebruik van het contactformulier.

... de optimale fiscale situatie voor uw bedrijf

De belastingdienst doet graag alsof aangifte doen makkelijk is, maar het tegendeel is waar. Veel mensen, ook ondernemers, die zelf hun fiscale aangiften doen, betalen teveel belasting of krijgen problemen als de fiscus komt controleren. Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies brengt uw fiscale aangiften op orde zodat de fiscus tevreden is en u nooit teveel betaalt. Onze fiscale diensten kosten doorgaans minder dan ze u opleveren.

Fiscale aangiften voor ondernemers

Het doen van fiscale aangiften voor ondernemers is eigenlijk werk voor specialisten. De kennis van de fiscale regelgeving moet continu op peil gehouden worden. Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies heeft die kennis gewoon in huis en doet de fiscale aangiften speciaal toegesneden op uw bedrijf, maatwerk dus. Aan ons heeft u een betrouwbare partner. Onze tarieven zijn gunstig en daarom ook voor starters en kleine ondernemers betaalbaar.

Voor ondernemers doen wij desgewenst de volgende fiscale aangiften:

  • aangifte inkomstenbelasting
  • aangifte omzetbelasting
  • aangifte vennootschapsbelasting
  • aangifte loonheffing
  • andere fiscale aangiften

Aangifte inkomstenbelasting voor particulieren

Veel mensen worstelen zich jaarlijks door de belastingaangifte heen. Dat is echter nergens voor nodig. Hoewel administratiekantoor DMQ Administratie & Advies normaal gesproken alleen voor ondernemers werkt, helpen we ook particulieren aangifte te doen. U kunt dan ook als particulier profiteren van onze deskundige kennis op het gebied van fiscale aangiften en heeft geen zorgen meer over uw aangifte inkomstenbelasting.

Fiscale aangiften voor betaalbare tarieven

Bij administratiekantoor DMQ Administratie & Advies nemen we de tijd om te zorgen voor een optimale fiscale situatie voor uw bedrijf of uw huishouden. Dat doen we tegen zeer betaalbare tarieven. Bij ons zijn uw fiscale aangiften in deskundige en betrouwbare handen. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of maak gebruik van het contactformulier.

... advies geeft maximale voordelen voor uw bedrijf

Het kan een ondernemer financieel veel voordeel opleveren om periodiek te evalueren waar verdere verbeteringen mogelijk zijn. Op welke punten kan het verlies verder geminimaliseerd en de winst verder gemaximaliseerd worden? Dat soort zaken bespreekt u het best met een specialist, die u deskundig advies kan geven. Bij het deskundige administratiekantoor DMQ Administratie & Advies kunt u altijd terecht om persoonlijk door te nemen waar nog winst te behalen valt.

Advies voor de lange termijn

Door al het 'normale jaarwerk' van de administratie en de fiscale aangiften raken de lange termijn financiën nogal eens uit zicht. Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies weet uit ervaring dat het veel voordelen oplevert om periodiek tijd voor u te nemen. Dan geven we u persoonlijk advies over zaken als fiscale constructies, alternatieve ondernemingsvormen, oudedagsvoorziening en investeringen. Dit levert u niet alleen financieel voordeel op, maar u krijgt weer zicht op de lange termijn koers van uw bedrijf.

Fiscaal advies

Zowel de situatie van uw bedrijf als de fiscale regels veranderen continu. Daardoor wil het nog wel eens gebeuren dat u onvoldoende gebruik maakt van de fiscale constructies die het meest voordelig voor u zijn. Uw huidige ondernemingsvorm kan bijvoorbeeld inmiddels meer fiscale nadelen dan voordelen hebben of u wilt gaan bouwen aan oudedagsvoorziening. Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies staat u dan terzijde met specialistisch fiscaal advies op het gebied van ondernemingsvorm, investeringsaftrek, verliesverrekening, oudedagsreserve, eigen woning, bijleenregeling, auto en alle andere fiscale zaken.

DMQ: persoonlijk en betaalbaar

Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies is een vooruitstrevend administratiekantoor dat de tijd neemt voor klanten en toch betaalbare tarieven rekent. Wij werken voornamelijk voor kleine ondernemers in de regio Haarlem, Zaandam, Alkmaar en Amsterdam, maar ook daarbuiten. U kunt als ondernemer bij ons terecht voor advies op maat door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebruik te maken van het contactformulier.

... de jaarrekening als een helder en begrijpelijk jaaroverzicht

De jaarrekening is een jaarlijks terugkerend overzicht waar de meeste ondernemer niks van willen weten. Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies stelt uw jaarrekening samen op een heldere en overzichtelijke manier.

Als het goed is, bent u als ondernemer gericht op de toekomst, want daar liggen uw kansen om geld te verdienen. Elk jaar moet er echter een jaarrekening opgesteld worden. Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies stelt jaarlijks heldere en begrijpelijke jaarrekeningen op die geschikt zijn voor de fiscus en een goed inzicht geven in de financiële situatie van uw bedrijf. Voor BV's verzorgen wij desgewenst zelfs de deponering bij de Kamer van Koophandel.

Persoonlijk gesprek over de jaarrekening

Het lezen van een jaarrekening vergt wel enige kennis. Daarom nemen we bij administratiekantoor DMQ Administratie & Advies de tijd om de jaarrekening persoonlijk met u door te lopen. Zo weten wij zeker dat u precies begrijpt wat er staat en hoe uw onderneming er financieel voor staat. Op die manier is de jaarrekening niet slechts een verantwoording van het afgelopen jaar, maar een instrument om prognoses op te stellen en zakelijke beslissingen te nemen voor de toekomst.

Deponeren jaarrekening

Besloten Vennootschappen (BV's) zijn bovendien wettelijk verplicht om de jaarrekening te deponeren bij de Kamer van Koophandel. Speciaal voor BV's levert administratiekantoor DMQ Administratie en Advies naast de jaarrekening desgewenst de stukken die nodig zijn voor de deponering, aan de ondernemer zelf of direct aan de Kamer van Koophandel.

Een jaarrekening voor een gunstig tarief

Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies is een allround administratiekantoor voor zowel startende als doorgewinterde ondernemers in met name de regio Alkmaar, Haarlem, Zaandam en Amsterdam. Ook buiten deze regio hebben wij tevreden klanten. Onze tarieven zijn betaalbaar voor starters, zzp'ers en MKB. Naast de jaarrekening kunnen wij tevens uw volledige boekhouding, fiscale aangiften en salarisadministratie voor u verzorgen. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om u van dienst te zijn. Stuur uw mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of maak gebruik van het contactformulier.

@DMQ_INFO

DMQ-AA

Kooglaan 113
1911 TD Uitgeest

Contact

T  06-41792264
M info@dmq-aa.nl